WW logó uj betű-3
Zsófi_Johnnie_Wedding_560

Miért jön jól egy esküvőszervező?

Természetesen nem kötelező, biztosak vagyunk benne, hogy Ti is meg tudjátok szervezni az esküvőtök, hiszen sok pár dönt így, és ez teljesen rendben is van.

Hogy mégis miért ajánljuk? Mert egy szervező rengeteg időt spórol Neked, ismeri és fel tudja mérni az igényeid, amik alapján megbízható, minőségi szolgáltatókat tud ajánlani. Tisztában van egy esküvő költségvetésével, és aszerint segít Neked tervezni.

Leveszi a válladról az feszültséget, amivel egy rendezvény szervezése jár. Tanácsot tud adni kérdésekben, amikben bizonytalan vagy. Ismerni a szakmai összes rejtett buktatóját, nehézségét, de titkait is, amibe szívesen beavat Titeket.

Segít, hogy időben meglegyetek mindennel, és az utolsó pillanatok ne a szervezés feszültségével teljenek. Ő oldja meg az esküvőd napján azokat a hirtelen felmerülő problémákat, amikkel egyébként Titeket bombáznának.

EARTH_styled_shoot-121
Windflower_portre-44

Kik vagyunk mi?

A Windflower Weddings mögött állunk mi ketten: Johi és Eszti.  

A közös történetünk, a barátságunk az esküvők világában indult, és egy véletlen folytán csöppentünk a szervezési oldalra: egy ismerős pár ismervén a mindkettőnk mögött álló rendezvényszervezői éveket megkért, hogy segítsünk az esküvőjük szervezésében: így lett egy véletlenből mára egy kis vállalkozás. 

Azt régóta tudtuk az eredeti szakmánkból adódóan – Johi népi énekesként, Eszti pedig pszichológusként tevékenykedik a mindennapokban-, hogy az emberekkel való munka a mi utunk, az Ő örömük az, ami minket működtet, feltölt, egy jól megszervezett esküvőn pedig ezt az örömet és szeretetet kapjuk meg a párjainktól. A párokkal humort kedvelő, közvetlen stílusban szeretünk dolgozni, hiszen ennek a szakmának is az alapja a kémia: ahogy a párok közt, úgy nekünk is fontos, hogy minden kis rezgéseteket minden bizonytalanságotok, kérdésetek azonnal észleljük, és reagáljunk rá. 

A párosunk legnagyobb előnye, hogy nem csak szélesebb a látókörünk és dupla a teherbírásunk így, hanem mind az előkészületek alatt, mind az esküvő napján négy kézzel oldjuk meg a gondokat és négy szemmel figyeljük a folyamatokat. Ha minket választotok, akkor a szervezés nehézségeit levéve vállatokról a legjobb tudásunk szerint vezetjük az esküvőtök előkészületeit és koordináljuk a Nagy Napotok, hogy nektek csak élvezni kelljen azt.

A "Nagy Nap" sztorik

Felkészültek, kedvesek és türelmesek (na meg persze a humorból sincs hiány). Ők Eszti és Johi, a Windflower-lányok. Egy véletlen egybeesés kapcsán találtunk rájuk, de ez volt a legjobb véletlen, ami az esküvői készülődésünk során történhetett velünk! Minden kérésünket és elképzelésünket megvalósították, sőt, sokszor jobban tudták, mire vágyunk, mint mi magunk. A nagy napon precízen kézben tartották az eseményeket, mindent a terv szerint, de a legváratlanabb helyzetekre is felkészülve. Igazi öröm volt velük a készülődés, rengeteg vidám percet szereztek nekünk, az esküvőnkön gyakorlatilag már nem csak szervezők, de bátran mondhatjuk, hogy a barátaink is voltak. Az tuti, hogy a bronz, az ezüst és az arany lakodalmunkat is ők szervezik majd! Köszönjünk, köszönjük, köszönjük!

Dorothy & Bence

elérhetőségeink